Televizor Samsung 32J5500

In cazul in care esti in cautarea unui Smart TV de calitate, Samsung iti vine in ajutor. Acestia au creat un TV care dispune de o rezolutie Full HD, aceasta fiind de doua ori mai mare decat cea a TV standard HD. Calitatea imaginii pe o asemea diagonala, este una foarte rar intalnita. (vezi oferta completa de tv)

Samsung 32J5500 este Smart TV pe care l-am ales sa ti-l prezentam astazi. Acesta dispune de o generoasa diagonala de 80 cm. Ramele subtiri si mareata diagonala ii ofera modelului nostru eleganta si personalitate. Datorita functiilor de top Samsung 32J5500 este printre cele mai puternice Smart TV. Daca vrei un model mai mare, ai putea alege acest Samsung de 101 cm.

Sa incepem prezentarea

Calea ta de acces catre o experienta TV mai inteligenta, se afla la baza ecranului, pentru a avea in permanenta control asupra surselor tale de divertisment. Bara de meniu a modelului Samsung 32J5500 este mai usor de utilizat si iti ofera acces mai rapid si mai simplu la programele tale preferate sau la filme.

Acum ai posibilitatea de a reveni instantaneu la continutul tau preferat de unde ai ramas. Cu Samsung 32J5500 vei putea sa comuti foarte usor la o transmisiune TV live in timp ce te joci, sau in timp ce urmaresti un videoclip online si invers.

Samsung 32J5500 – O multitudine de specificatii

Multumita procesorului Quad Core puternic, performanta modelului Samsung 32J5500 este mult mai ridicata decat la celelalte modele de Smart TV. Acum vei observa imediat diferenta, cu actiuni multitasking mai rapide, iar posibilitatea de a trece instantaneu de la continut la navigare web, precum si o interactiune mai cursiva. Datorita acestei forte suplimentare experienta ta de divertisment va fi mai placuta.

Cu functia Wide Colour Enhancer, Samsung 32J5500 imbunatateste calitatea imaginii considerabil. Culorile prind viata, iar detaliile ascunse sunt scoase la iveala, oferindu-ti imagini de cea mai buna calitate.

Concluzia finala

Acest Smart TV este un model care stie foarte bine ce are de facut. Raportul calitate pret este unul excelent, determinand omul sa il achizitioneze. Cumparatorii acestui model sunt foarte incantati de calitatile lui. Samsung 32J5500 dispune de livrare gratuita si garantie 24 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.