Top 3 masini de tocat mai ieftine de 500 lei

Zelmer ZMM1508S
pret actualizat emag

O masina de tocat se poate dovedi extrem de utila, in foarte multe situatii in care ai nevoie de un plus de ajutor in bucatarie atunci cand vine vorba de prepararea diferitelor mancaruri care ai la baza lor carnea. Totusi, de multe ori preturile nu sunt unele tocmai bune in raport cu ceea ce acestea au de oferit, motiv pentru care ne-am gandit sa facem cateva recomandari in acest caz, recomandand cele ma bune si mai ieftine masini de tocat.

Care sunt cele 3 masini de tocat mai ieftine de 500 lei?

 

Star-Light MG-160BV

Star-Light MG-160BV este o masina de tocat pe care am ales sa o plasez prima in cadrul acestui top pentru faptul ca vine la un pret foarte bun in momentul de fata (sub pragul de 200 lei, datorita unei oferte promotionale), acest lucru oferindu-i un raport calitate-pret foarte bun. Star-Light MG-160BV vine dotat cu trei site de taiere, care te vor ajuta ca in tocarea carnii sa poti alege exact marimea de care ai nevoie.

Heinner Master Collection HMG-1500XMC

O alta recomandare este Heinner Master Collection HMG-1500XMC, de asemenea un produs cu un pret foarte bun, care il face atragator. Si acesta, la fel ca si masina de tocat prezentata anterior, beneficiaza de o reducere de pret foarte atragatoare, pretul fiind unul mai mic cu 40%. In plus, este unul dintre acele modele care ne sunt recomandate chiar de catre Chef Catalin Scarlatescu, lucru care ne dovedeste, din nou, daca mai era nevoie, calitatea masinilor de tocat Heinner.

 Zelmer ZMM1508S

Zelmer ZMM1508S este cel mai scump model din topul nostru, dar si unul dintre cele mai bine dotate, dat fiind faptul ca vine cu un numar foarte mare de accesorii, astfel incat sa il putem folosit intr-un numar cat mai mare de situatii. Motorul este unul de 1900 W, iar capacitatea de tocare este de 2.5 kg/min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.