Topul celor mai bine vandute 3 prajitoare de paine

Prajitor-de-paine-Philips-

Tuturor ne place acea aroma unica pe care o are painea prajita, iar aceasta, fie goala sau in combinatie cu alte alimente, reprezinta un excelent mic dejun, mai ales in situatia in care esti in intarziere si vrei sa mananci ceva rapid (nimanui nu-i place sa lucreze pe stomacul gol, nu-i asa?).

Desigur, pentru a avea parte de asa ceva trebuie si sa ai la dispozitie prajitorul de paine potrivit, care sa fie capabil de performante perfecte in ceea ce priveste prajirea painii. Ce recomandam noi? In primul rand sa optezi pentru un model care sa ofere si cateva functii speciale, dar cel mai important sa fie vorba de un prajitor de paine care sa ofere posibilitatea de a alege nivelul de prajire a painii dorit, in functie de preferintele tale.

Pentru a-ti usura tie cautarile noi am facut o selectie a celor mai cumparate 3 prajitoare de paine, acestea fiind modelele spre care iti recomandam sa iti indrepti atentia.

Topul celor mai bine vandute 3 prajitoare de paine

Prajitor de paine Star-Light TD-G750, 750 W, 2 felii, Grad de rumenire variabil, Functie reincalzire si dezghetare, AlbVerde
pret actualizat emag

 Star-Light TD-G750

Prima noastra recomandare, precum si modelul aflat pe primul loc in topul vanzarilor, este prajitorul de paine Star-Light TD-G750 care, printre altele, este si unul dintre cele mai ieftine astfel de produse pe care le poti cumpara.

Acesta are o putere de 750 W si o capacitate standard pentru un prajitor de paine (si anume de doua felii de paine), iar in ceea ce priveste setarea gradului de rumenire a painii avem de ales dintre sase nivele de putere.

 Star-Light TS-800W

Star-Light TS-800W este cea de-a doua recomandare a noastra, iar modelul de fata este ceva mai puternic decat cel prezentat anterior (desigur, si pretul este unul mai ridicat). Ce are acesta de oferit? O functie de dezghetare a feliilor de paine foarte buna de folosit in cazul celor ce obisnuiesc sa tina painea la frigider.

 Electrolux Creative Collection EAT5300

Ultimul in topul nostru este Electrolux Creative Collection EAT5300, acesta fiind cel mai scump prajitorul de paine de pe aceasta lista. Pe langa design-ul premium ofera si un nivel variabil de prajire, butoane pentru reincalzire si decongelare, precum si un incalzitor integrat pentru chifle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.