Topul celor mai bine vandute masini de tocat

Star-Light MG-160BV
pret actualizat emag

In cazul in care vrei sa iti cumperi o noua masina de tocat ori prima ta masina de tocat (este cunoscut faptul ca aceasta de poate ajuta in foarte multe situatii in bucatarie) si nu stii de unde sa incepi, atunci noi o sa te ajutam. Cum vom face acest lucru mai exact? Prin prezentarea celor mai bine vandute masini de tocat de pe piata din Romania la ora actuala.

Topul celor mai bine vandute masini de tocat

 

Star-Light MG-160BV

Mi se pare interesant cu aproape in cadrul fiecarui top ne “lovim” de cel putin un produs sub brandul Star-Light, indiferent ca vorbim de un televizor, prajitor de paine, robot de bucatarie ori altceva. Acest lucru ne arata faptul ca produsele acestora sunt unele fiabile si cu un bun raport calitate-pret. In fata noastra il avem de data aceasta pe Star-Light MG-160BV, o masina de tocat construita in jurul unui motor puternic, de 1600 W, care poate oferi o capacitate de tocare de 1.6 kilograme pe minut.

Zelmer ZMM1283S

Pe al doilea loc in al nostru top se afla Zelmer ZMM1283S, o masina de tocat pe care am gasit-o la un pret interesant nu doar la eMAG, ci si la Flanco (vezi aici pretul actualizat). Prin ce se face remarcat Zelmer ZMM1283S? Prin faptul ca vine cu un motor de 1900 W, lucru care ii permite tocarea a peste 2 kilograme pe minut, iar numarul de accesorii pe care il primim este si el unul destul de mare pentru categoria de pret in care face parte.masina de tocat zelmer

 Zelmer ZMM1508S

Pe podium, ca sa spunem asa, se afla o alta masina de tocat de la cei de la Zelmer, de data aceasta fiind vorba de Zelmer ZMM1508S, unul care se face remarcat prin faptul ca ofera un numar de 4 tamburi petru tocat, feliat si macinat, dar si prin faptul ca poate fi folosit ca un storcator de fructe. Capacitatea de tocare a acestuia este una de 2.5 kilograme pe minut, acest lucru datorandu-se motorului cu o putere totala de 1900 W.

Heinner Master Collection HMG-1500XMC

Heinner Master Collection HMG-1500XMC este o masina de tocat care face parte din gama de ustensile pentru bucatarie pe care ne-o recomanda Chef Catalin Scarlatescu, iar acest lucru ne spune destul de multe de calitate oferita. Desigur, avem un motor ceva mai slab, de 1500 W, dar asta nu inseamna ca nu avem parte de o capacitate de tocare de 2 kilograme/minut, ci din contra. Este prezenta de asemenea si functia revers.

 Zelmer ZMM0805W

Iata ca topul nostru este inchis tot de o masina de tocat de la Zelmer, subiectul fiind Zelmer ZMM0805W, care are unul dintre cele mai bune preturi atunci cand vorbim de o masina de tocat. Acesta ne pune la dispozitie mai multe sisteme de protectie si siguranta, iar accesoriile pe care le primim sunt cele standard. Dat fiind pretul deloc ridicat al acestuia, este de la sine inteles faptul ca nu putem avea parte de un motor foarte puternic, insa pot spune ca puterea de 500 W pe care o are acesta este una arhisuficienta pentru un consumator obisnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.