Topul celor mai ieftine hote clasice

top hote ieftine si eficiente

In prezent preturile la care sunt listate hotele clasice sunt unele dintre cele mai mici posibile, fiind practic cel mai bun moment pentru a achizitiona un astfel de produs, deoarece putem alege o hota care sa ofere un raport calitate-pret mai mult decat excelent, astfel incat noi, ca si consumatori finali, sa iesim in castig.

Daca te intrebi cu ce te poate ajuta o hota de bucatarie, atunci raspunsul este unul foarte simplu: sporeste confortul tau in momentele in care gatesti, nelasand ca acumulrarea aburului si caldura din bucatarie sa faca sa dispara din placerea de a gati. Poate fi asadar considerata cel mai bun prieten al bucatarului, nu-i asa?

Ce hote clasice si ieftine pentru bucatarie recomandam

 Beko BH2

Beko BH2 are onoarea de a fi primul prezent pe lista noastra, iar acesta ofera unul intre cele mai bune raporturi calitate-pret dintre hotele acestui top. In plus, nu doar performantele sale sunt unele excelente, ci si aspectul elegant pe care il are acesta. Cele doua motoare de care dispune sunt si ele unele puternice, iar capacitatea de absorbtie este de maxim 323 mc/h si de minim 189.6.

 Star-Light HA-260SS

Star-Light HA-260SS este cea de-a doua hota traditionala pe care ti-o recomandam, iar aceasta reuseste sa iasa in evidenta prin faptul ca vine cu un numar de doua motoare, precum si prin faptul ca permite evacuarea nu doar la exterior, ci si la interior avand o putere de absorbtie maxima de 323 mc/h. Din pacate clasa energetica este F ceea ce nu semnifica un avantaj, dar totusi hota ramane o buna solutie pentru uz casnic.

 Heinner CH-400

Urmatorul pe lista noastra este Heinner CH-400, o hota clasica cu doua motoare (2 x 100 W) care au capabilitatea de a oferi o capacitate maxima de absorbtie de 323 mc/h, ceea ce este mai mult decat suficient pentru o bucatarie obisnuita, precum si gatit in conditii normale. Daca aveti o garsoniera sau un apartament cu maxim 2 camere atunci nu o sa simtiti mirosuri din bucatarie in alte camere.

 Heinner CH250GRY

Heinner CH250GRY este o alta hota foarte buna pe care ti-o recomandam, aceasta fiind de asemenea si una foarte ieftina, avand un pret care nu depaseste de obicei pragul de 170 de lei. Ce primim la aceasta suma de bani? O hota care face parte din clasa de eficienta energetica E si care ofera un motor cu o capacitate maxima de absrobtie de 174 mc/h.

 Heinner CH-180WH

Heinner CH-180WH este in momentul de fata cea mai ieftina hota clasica pe care o poti achizitiona din Romania, pretul sau fiind de aproximatriv 100 ron, adica o adevarata afacere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.